pátek 16. prosince 2011

Vánoční agapé a pár překvapení

Drazí,

dnes vás nebudu unavovat dlouhými úvody. Tedy krátce: Jste srdečně zváni na naše už čtvrté adventní setkání v Café Louvre tuto neděli 18. prosince - jako obvykle od 17 hodin. 

Oproti obvyklé formě si ale chceme tuto poslední neděli před Vánoci udělat trošku jinou. Podobně jako první křesťané pojímali své bohoslužby jako oslavy či hostiny (jejich setkáním se říkalo agapé, "hody lásky"), tak i my chceme tuto sváteční neděli pojmout jako určitou "hostinu". 

Kromě vánočně laděného občerstvení budeme mít možnost těšit se hlavně z darů, kterými jsme my jedni pro druhé. Připravují se např. různá hudební překvapení, ale nejen ta. Pár z přítomných přátel se s námi podělí o příběhy ze své osobní cesty, která je mimojiné zavedla právě mezi nás do Louvre. Jedno z překvapení chystaných na tuto neděli se týká i délky (resp. krátkosti!) mého kázání - ale nechci nic slibovat, je to i na vašich modlitbách! :-))) Také děti jsou více než vítány - program bude "stravitelný" i pro ně.

Takže - přijďte natěšeni a pojďme spolu oslavit ten největší Dárek, jaký jsme kdy mohli dostat - a poděkovat za něj Tomu, který je nazýván Dárcem života.

Moc se těším - na vás všechny a na Jeho přítomnost mezi námi.

V Jeho lásce
Saša

2 komentáře:

Soňa Malinová řekl(a)...

Mě se u Vás líbí, i když nejsem nikdy fyzicky přítomná.

TaCesta řekl(a)...

Dík za koment, Soňo, to potěší :) Snad to někdy vyjde i s tou fyzickou přítomností. Do té doby "jedno v Duchu"! :)
Požehnané svátky.
Sasa